Hlavní obsah

Sziget láká na Blink-182, Queens of The Stone Age a další. Zájem je velký

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zájem o maďarský hudební festival Sziget je letos rekordní. Oznámili to dnes pořadatelé. Proto ti, kteří plánují v době od 11. do 17. srpna navštívit The Island of Freedom v Budapešti, na němž se akce koná, a dosud si nepořídili vstupenku, by si měli pospíšit.

Foto: Právo - Petr Hloušek

Na Szigetu se představí i skupina Madness, která o uplynulém víkendu vystoupila na českém Rock for People.

Článek

Více než osmdesát procent permanentek na Sziget 2014 již totiž bylo prodáno. Podle pořadatelů to znamená, letošní ročník hudebního svátku s největší pravděpodobností přiláká rekordní počet diváků. Možná budou dokonce poprvé v historii akce permanentky vyprodány.

„Už teď jsme prodali více permanentek než loni, a to do začátku festivalu zbývá ještě šest týdnů,“ říká Karoly Gerendai, hlavní organizátor Szigetu. „Jsme přesvědčeni, že se tak stalo z několika důvodů. Nejen kvůli vizuálnímu vývoji, který jsme nedávno představili, ale samozřejmě zejména díky silným headlinerům, které se nám podařilo letos zajistit. Báli jsme se posunout festival o týden později, ale nyní je už jasné, že to bylo dobré rozhodnutí. Pokud si prodej vstupenek udrží současné tempo, je velmi pravděpodobné, že permanentky budou letos vyprodány.“

Z programu:

11. 8. - Blink 182, The 1975, Leningrad

12. 8. - Queens of the Stone Age, Dreadmau5, The Bloody Beetroots, SKA-P

13. 8. - Placebo, Skrillex, Imagine Dragons, Jake Bugg, Tom Odell

14. 8. - Macklemore & Ryan Lewis, Lily Allen, Bastille, DVA, Bonobo

15. 8. - Korn, Ceelo Green, Manic Street Preachers, Kelis, Klaxons

16. 8. - The Prodigy, Madness

17. 8. - Outkast, Calvin Harris, The Kooks, NOFX

Reklama

Výběr článků

Načítám