Hlavní obsah

Team vystoupí na Benátské s novým bubeníkem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská skupina Team vystoupí na festivalu Benátská v Liberci i přes úmrtí bubeníka Ivana Marčeka. Zahrají s novým bubeníkem, oznámili pořadatelé.

Foto: Milan Malíček, Právo

Team

Článek

Podle promotéra Team své jediné letní vystoupení v České republice odehraje. Na pódiu Benátské se objeví v pátek 25. července a za bicí soupravu se s nimi posadí Marcel Buntaj. Zkušený slovenský hudebník, který spolupracoval například s Janou Kirschner nebo Richardem Müllerem, je českým posluchačům známý rovněž z vystoupení s Elánem na Letenské pláni v Praze. S muzikanty Teamu ho pojí dřívější přátelství. Například s kytaristou Dušanem Antalíkem hraje v jiném hudebním projektu Aeroc Therapy.

„Rádi bychom reagovali na časté mailové a telefonické dotazy, zda Team odehraje avizované vystoupení na Benátské. Od managementu jsme dostali zprávu, že vše platí. Samotná skupina z úcty k bývalému spoluhráči zatím žádné nové informace neposkytuje. Z facebooku jsme se pouze dozvěděli, že řady Teamu na našem festivale kromě Marcela Buntaje na bicí doplní i mladý český talentovaný kytarista Matěj Morávek,“  řekl za pořadatele Pavel Mikez.

„Budeme hrát určitě největší hity, které jsme během kariéry udělali, v tomto se snažíme co nejvíce vyhovět našim fanouškům,“ dodal zpěvák Pavol Habera.

Festival se koná 25. až 27. července v areálu Vesec-Liberec. Vystoupí tam H.I.M., Tublatanka, Zóna A, Slobodná Európa, Divokej Bill, Mandrage, Horkýže slíže, Mig 21, Tomáš Klus, Mňága a Žďorp, Krucipüsk, Vilém Čok, Vypsaná fiXa, Aleš Brichta, Visací zámek, Abraxas nebo Kreyson. Více informací na strankách festivalu www.benatska.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám