Hlavní obsah

Aretha Franklinová přezpívává hity

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Aretha Franklinová zveřejnila několik novinek týkajících se práce na jejím chystaném novém albu. Soulová zpěvačka pracuje na zatím nepojmenované desce s producentem Andrém 3000.

Foto: ČTK

Aretha Franklinová chystá nové album s oblíbenými písněmi.

Článek

„Jsem přesvědčena, že spolupráce s ním bude dobrá a velmi zábavná,“ prohlásila. „Budeme se dívat na jeho videoklipy a dobře se při tom bavit. Určitě z toho vznikne skvělá nahrávka.“

Zpěvačka přiznala, že má aktuálně pět dokončených písniček a šest rozpracovaných. Vesměs jde o vlastní verze hitů jiných interpretů. Franklinová už natočila skladby Midnight Train to Georgia z repertoáru Gladys Knight & the Pips, People od Barbry Streisandové, Last Dance od Donny Summer, What’s Love Got to Do With It od Tiny Turnerové a Rolling in the Deep britské zpěvačky Adele. Dříve sdělila, že zřejmě nahraje i verzi skladby Bootylicious americké skupiny Destiny’s Child.

„Nebudete zklamáni,“ tvrdí o své dosavadní práci dvaasedmdesátiletá zpěvačka. „Dostanete přesně to, co jste čekali, ale i něco, co jste nečekali.“

Reklama

Výběr článků

Načítám