Hlavní obsah

J. K. Rowlingová stále jako Robert Galbraith

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pulty britských knihkupectví dorazila další kniha od J. K. Rowlingové, která čtenářům servíruje druhý díl detektivní série zahájené loni románem Volání kukačky.

Foto: Profimedia.cz

Na pulty britských knihkupectví dorazila další kniha od J. K. Rowlingové pod pseudonymem Robert Galbraith.

Článek

Rowlingová sérii začala psát pod pseudonymem Robert Galbraith a pozitivní ohlasy začaly přicházet ještě předtím, než se její identita prozradila. Velmi vlídné přijetí čeká i knihu The Silkworm, kterou ještě před vydáním stačila pochválit řada recenzentů v britském tisku.

Krimiromány Roberta Galbraitha spojuje hlavní postava soukromého detektiva, válečného veterána z Afghánistánu Cormorana Strikea. Tentokrát na jeho nové osudy čekají statisíce čtenářů a novinka má předem prakticky vydlážděnou cestu do seznamu světových bestsellerů.

Detektivku The Silkworm (Housenka bource morušového) vydá v češtině nakladatelství Plus na začátku roku 2015, opět v překladu Ladislava Šenkyříka. Volání kukačky si letos na jaře za první dva týdny koupilo přes deset tisíc čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám