Hlavní obsah

Myles Kennedy chtěl založit kapelu se členy Led Zeppelin

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myles Kennedy, vynikající rockový zpěvák skupiny Alter Bridge a kapely kytaristy Slashe, řekl magazínu Ultimateclassicrock.com, že chtěl v roce 2008 založit skupinu se členy Led Zeppelin.

Foto: PRÁVO – Petr Hloušek

Myles Kennedy s kytaristou Slashem při loňském vystoupení v Praze

Článek

Jimmy Page a John Paul Jones, tedy kytarista a baskytarista Led Zeppelin, s ním dokonce absolvovali několik zkoušek v době, kdy s nimi o další spolupráci neprojevil zájem zpěvák Robert Plant. Bylo to poté, kdy Led Zeppelin odehráli jednorázový koncert v Londýně v roce 2007.

„Věřte mi, že na ty zkoušky do smrti nezapomenu,“ řekl Kennedy. „Zahráli jsme si The Rain Song, která je mou oblíbenou písničkou Led Zeppelin, dále No Quarter, Kashmir. Kupa dobré zábavy. V žádném případě ale neměli vzniknout noví Led Zeppelin. Nevím, jak to vlastně brali. Chtěli prostě hrát, jamovat, udělat nějaký projekt.“

Ke vzniku kapely nakonec nedošlo. Led Zeppelin jiného zpěváka nemají a čekají na to, až s nimi bude Plant ochoten opět spolupracovat. Výhledově by k tomu dojít mělo.

Reklama

Výběr článků

Načítám