Hlavní obsah

Vyšla další ochutnávka z komedie 10 pravidel jak sbalit holku

Novinky, Stanislav Dvořák

Česká komedie 10 pravidel jak sbalit holku je téměř hotová a režisér Karel Janák zveřejnil druhou ochutnávku z příběhu o jednom ”mimoňovi” a jeho romantických eskapádách.

Upoutávka na film 10 pravidel jak sbalit holkuVideo: UPP

 
Článek

Režisér Karel Janák má za sebou komerčně úspěšné filmy Snowboarďáci nebo Rafťáci. A podle osvědčeného receptu znovu požádal o hudbu Miroslava Chyšku, který už na Snowboarďácích ukázal, že dobrá filmová hudba je polovinou úspěchu.

Hlavní hrdina Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Jeho největší láskou jsou hvězdy a horoskopy. Dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a její přítomnost mu obrátí život zcela naruby. Marek se beznadějně zamiluje. Jeho odhodlaní přátelé se rozhodnou povolat na pomoc Markova otce, úspěšného vydavatele řady bestsellerů na téma: jak získat ženu.

„V tomto ohledu vás mohou potkat v podstatě tři situace. Kluk je zamilován do holky a ona o něj nemá zájem. Holka chce kluka a on nemá zájem. Zájem mají oba, což je ideální stav, a tam žádná pravidla nepotřebujete. Ale ve chvíli, kdy zájem je jednostranný, ať už z jakéhokoli důvodu, tak to chce vztah nějak zařídit, nastartovat. Můžete postupovat živelně, a u toho pochopitelně dělat chyby, anebo na to použijete pravidla. Já jsem kvůli filmu přečetl spousty knížek, abych věděl, co je takzvaně na skladě. A přestože jsem byl nejprve skeptický, zjistil jsem, že tam jsou chytré věci. A zároveň vás mohou tyto rady upozornit na věci, které byste dělat neměli,” řekl Janák.

V hlavní roli uvidíme Matouše Rumla ze seriálu Comeback a v dalších Jakuba Prachaře a Jana Dolanského, Kristínu Svarinskou nebo Terezu Nvotovou. Tatínka a vydavatele hraje Miroslav Donutil.

Reklama

Výběr článků

Načítám