Hlavní obsah

Martin Scorsese chce pracovat s One Direction

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký režisér Martin Scorsese chce spolupracovat s britsko-irskou chlapeckou skupinou One Direction. Uvedl to server Entertainmentwise. com.

Foto: ČTK

Americký režisér Martin Scorsese

Článek

Píše, že Scorsese je velký fanoušek Harryho Stylese, Nialla Horana, Zayna Malika, Liama Paynea a Louise Tomlinsona. Jeho nadšení z nich se dostavilo poté, co od své vnučky Francesky obdržel jako dárek jedno album boy bandu.

Scorsese se navíc už ke skupině přiblížil. Ve filmu Morgana Spurlocka One Direction: This Is Us (2013) stál za zrodem jedné epizody. Poté veřejně sdělil, že si dovede představit i další spolupráci s kapelou.

Zahraniční média nyní spekulují o tom, jestli to nebude právě Scorsese, kdo natočí další film o One Direction. Není totiž pochyb o tom, že v následujících několika letech nějaký jistě vznikne.

Kariéra této kapely je totiž naprosto závratná a každý dobrý obchodník ze světa šoubyznysu bude kout železo, dokud je žhavé.

Scorsese je nejenom skvělý režisér, který v minulosti natočil filmy Mafiáni (1990), Casino (1995), Kundun (1997) nebo Letec (2004). Stojí i za hudebním snímkem The Rolling Stones: Shine A Light (2008) a je režisérem mnoha hudebních videoklipů, mimo jiné toho k písničce Bad od Michaela Jacksona (1987).

16. ledna bude mít v českých kinech premiéru jeho nový film Vlk z Wall Street s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Reklama

Výběr článků

Načítám