Hlavní obsah

Josef Klíma bude mít pořad na Primě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý reportér Josef Klíma, který kdysi býval tváří Novy, bude mít nový pořad na Primě. Publicistická show Očima Josefa Klímy začíná ve středu 22. ledna ve 21.30.

Foto: Michaela Feuereislová

Josef Klíma

Článek

„Držitel několika cen divácké ankety Týtý se vrací na stanici Prima s vlastním pořadem, který nemá v české publicistice obdoby. S publicistickou show Očima Josefa Klímy se budou diváci setkávat pravidelně každý týden ve středu ve 21.30 po oblíbeném seriálu Cesty domů, a to již od 22. ledna 2014,” informovala Jana Mrákotová z Primy.

„Jde o můj vlastní autorský projekt, jehož základem je sonda do duše našeho národa. Obsah a forma pořadu budou překvapivé, základem formátu je moje letité úsilí pomáhat lidem,“ přibližuje novinku sám Josef Klíma.

„S Josefem Klímou jsme o tomto formátu dlouho diskutovali a připravovali jeho spuštění nezávisle na jeho dalších aktivitách. Příznivou shodou okolností tak našim divákům, kteří si tohoto famózního publicistu přáli mít zpět na Primě, můžeme v předstihu nadělit prima vánoční dárek v podobě této pozitivní zprávy. Moc nás to těší a přejeme novému pořadu hodně nadšených diváků,“ dodala Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Reklama

Výběr článků

Načítám