Hlavní obsah

SuperStar udává tón nedělnímu večeru u obrazovek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen 86 000 diváků chybělo nedělnímu přenosu SuperStar k překonání třímiliónové hranice. Dva milióny lidí sledovaly vyhlášení výsledků. V obou případech šlo o nadpoloviční většinu lidí u obrazovek.

Článek

SuperStar tak dává podobu nedělnímu televiznímu večeru. Ve 20:00 začíná přenos soutěže, které není schopen konkurovat žádný jiný pořad. Mnozí však chtějí znát výsledky, které se vysílají po 23 hodině. Z toho těží další pořady Novy uváděné v mezidobí. Na Střepiny dívalo 1,75 miliónu lidí. Ještě o 40 tisíc více zhlédlo TELE TELE, které do té doby sledoval pouze milión skalních příznivců.

Ostatní televize nemají v neděli Nově šanci konkurovat, i když Prima se snaží. I v době přenosu soutěže o SuperStar 850 000 lidí dalo přednost Komisaři Rexovi a 1,2 miliónu se pak dívalo na jubilejní třísté pokračování pořadu Nikdo není dokonalý. Pořad Jiný člověk na ČT 1 si vybralo 730 000 diváků.

V sobotu na zábavném poli byl souboj mezi ČT a Novou velmi vyrovnaný. Hodinu pravdy si vybralo 1,3 miliónu diváků a Test národa 2004 Já a ty na Nově o ještě o čtvrt miliónu více, 900 000 lidí dalo před soutěžní estrádou přednost detektivce Případ pro dva na Primě.

Dětský pátek na ČT potvrdil pokles zájmu o Arabelu, na kterou se dívalo jen 724 000 pohádkymilovného obecenstva, což je o čtvrtinu méně, než se dívalo na úvodní díly. Nejsledovanější opět byla soutěž Novy Chcete být milionářem?, kterou si vybralo 1,6 miliónu lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám