Hlavní obsah

Colours: V Ostravě vystoupí zpěvačka Iyeoka

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka nigerijského původu Iyeoka bude další hvězdou příštího ročníku festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční v červenci 2014. Vycházející hvězda světové hudby, která byla mimo jiné nominovaná na cenu Annual Independent Music Awards, je po americkém písničkáři Johnu Grantovi druhou potvrzenou účinkující.

Foto: Colours.cz

Zpěvačka Iyeoka

Článek

Zpěvačka Iyeoka má za sebou tři úspěšná alba, to aktuální nese název Say Yes a vyšlo v produkci Davida Franze. „Představuje solidní zásobárnu hitů, po kterých sáhli tvůrci úspěšných televizních seriálů How To Make It In America a Fairly Legal. Za skladbu This Time Around pak byla Iyeoka nominována na Annual Independent Music Awards v kategorii R A patnáctimiliónová sledovanost videa Simply Falling také svědčí o tom, že na světové hudební scéně už má Iyeoka své pevné místo,“ uvedla ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Prvním zveřejněným jménem příštího ročníku je americký písničkář John Grant. Festival se uskuteční od 17. do 20. července v areálu Dolní oblasti Vítkovice.

Reklama

Výběr článků

Načítám