Hlavní obsah

Kabát si zopakuje koncert na Vypichu 13. září

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Skupina Kabát se chce po pěti letech vrátit na pražský Vypich a zopakovat velký open air koncert. Nejdříve oznámila, že to bude 13. června 2014, pak ale datum opravila na 13. září.

Foto: archív TV Nova

Kabát

Článek

„Vypich I byl pro nás a doufáme, že i pro fanoušky naprosto výjimečným zážitkem a po zralé úvaze jsme se rozhodli si toto místo a tento princip zopakovat,“ uvedla kapela.

„Umožňuje to koncentrovat velké množství lidí a techniky na jednom místě. Takto velký koncert je sice ekonomicky a logisticky velmi náročný, a např. ve srovnání s turné po halách nesrovnatelně složitější, ale když to tzv. klapne, je to něco nepopsatelného.“

Tentokrát bude mít Kabát na Vypichu 2014 speciálního hosta, dánskou rockovou skupinu D.A.D. „Jsou to v podstatě věkoví souputníci. Jejich hudba, postavení (mimochodem nejen doma) v Dánsku a vývoj mají hodně podobného s vývojem Kabátu. V neposlední řadě má Kabát tuto partu ze severu velmi v oblibě a je škoda, že se toho o ní u nás moc neví. Je pro nás ctí, že D.A.D. toto pozvání rádi přijali,“ uvedli Kabáti.

Předprodej vstupenek začal 13. 11. ve 13 hod. Nejlevnější lístky mají být za 399 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám