Hlavní obsah

Rybičky 48 uvádějí videoklip o věcech, které je štvou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kutnohorská punkrocková skupina Rybičky 48 zveřejní dnes večer na službě Mixer.cz společnosti Seznam svůj nový videoklip.

Foto: Archiv skupiny

Rybičky 48 vydávají své nové album a zveřejňují k němu nový videoklip.

Článek

Je k písničce Vstaň, leť hned teď a na Mixer.cz jej bude možné exkluzivně zhlédnout následující tři dny.

Je to druhý videoklip z chystaného nového studiového alba Tohle je rock n roll, vy buzny!, které se právě dostává na trh. Natáčel se v pražském Rock Café a zahrál si v něm mimo jiné i Štěpán Karbulka, jinak zpěvák skupiny Divokej Bill.

„Nikdy jsme se do politiky nemíchali, ale tahle naše nová pecka lehce politická je,“ vysvětlil Novinkám.cz zpěvák a baskytarista skupiny Kuba Ryba. „Nelíbí se nám, co se v posledních letech děje ve světě, takže jsou v klipu použity záběry o všech těch věcech a lidech, s nimiž nesouhlasíme. Písnička je o tom, že se nám stále někdo snaží diktovat, jak by to mělo být, a pokud bychom to chtěli změnit, musíme začít sami u sebe. V refrénu se zpívá: ‚Vstaň, leť hned teď, tvůj mozek jsou křídla, tvý srdce je svět.‘ “

Reklama

Výběr článků

Načítám