Hlavní obsah

Lucie bude podepisovat luxusní soubor alb Platinum Combo

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Lucie bude v úterý v 17.00 podepisovat luxusní edici osmi CD Platinum Combo. Křest proběhne v pražské prodejně Bontonland.

Foto: Ondřej Pýcha

Lucie

Článek

Už 11. října vycházejí v reedici všechna řadová alba Lucie jako exkluzívní Platinum Combo Box, v předstihu bude box exkluzivně prodávat síť Bontonlandu od 8. října. Jde o limitovanou sérii 3000 kusů. Obsahuje všechna řadová alba a živák z roku 1992. Jednotlivá řadová alba se pak budou prodávat od března 2014 a všechna vyjdou i na vinylech.

Kompletní katalog Lucie je už k dispozici i digitálně, prodeje alb přesáhly celkem 1000 kusů za červen až srpen 2013. Prodeje jednotlivých písní přesáhly 1200 tracků.

Turné Lucie proběhne v největších halách ČR a SR. Skupina už vyprodala pražskou O2 arenu 10. června, bude i druhý koncert na stejném místě, který proběhne 11. června 2014. Dokonce není vyloučen ani třetí koncert.

Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena). V Ostravě a v Brně stojí lístky od 590 korun výše, do pražské O2 areny je pořídíte od 490 korun. Pražské lístky se prodávají v síti Sazka Ticket, další v síti Ticketpro a slovenské v síti Ticketportal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám