Hlavní obsah

Skupina Harlej vyráží na koncertní turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Harlej, která je na scéně už od roku 1995, se chystá na podzimní koncertní turné. Absolvuje ho rok po vydání svého desátého alba Teleskopický tele.

Foto: archív skupiny Harlej

Skupina Harlej vyrazí na turné už v úterý.

Článek

Koncertní série začne 8. října v Praze v Retro Music Hall. Následně kapelu zavede do českých a moravských sálů a ukončeno bude 25. prosince ve Valdicích.

„Na podzimní část turné se těšíme. Vrátíme se na spoustu příjemných míst a odehrajeme playlist složený tak, jak bychom ho rádi sami slyšeli. Když navštěvuju koncerty svých oblíbených skupin a zpěváků, chci vždy slyšet především jejich největší hity. Z toho vycházím i u Harleje. Proto na každém vystoupení zazní to nejlepší, co v repertoáru máme,“ říká k turné kytarista Tonda Rauer.

Na jedenáct koncertních zastávek si Harlej jako hosty vybral pražskou crossoverovou partičku CheckPoint.

Na Bali

Kapela Harlej současně oznámila, že po skončení turné vyrazí na začátku příštího roku na dovolenou na Bali. Kromě relaxace odtamtud plánuje přivézt písničku, která se stane singlem nového alba. To vyjde v příštím roce.

Program turné:

 8.10. Praha – Retro Music Hall

12.10. Dvůr Králové nad Labem

18.10. Tachov

19.10. Kovářov

16.11. Dlažov

22.11. Čelákovice

23.11. Strakonice

  6.12. Chrudim

  7.12. Neznašov

21.12. Velké Pavlovice

25.12. Valdice

Reklama

Výběr článků

Načítám