Hlavní obsah

Slavíky bude moderovat Kraus

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 2. října začíná hlasování v anketě Český slavík Mattoni 2013, které skončí 17. listopadu. Slavnostní vyhlášení ankety proběhne ve Státní opeře Praha 23. listopadu v přímém přenosu TV Nova. Vyhlášení bude moderovat Jan Kraus.

Foto: Jan Handrejch

Moderátorem letošního slavnostního večera bude Jan Kraus.

Článek

„Já Slavíka sledoval od dětství a vždycky jsem volil Karla Gotta, protože mně to přišlo jako národní zvyk. Trošku mě mrzelo, že hudební svět mě ignoruje, já jsem totiž taky zpěvák. Je pravda, že nemám hudební sluch, ale to by nemělo znamenat v demokratické společnosti, že budu vyřazen ze světa zpěvu. Já jsem měl koncept protestsongu a kvůli malému nedostatku, že nemám sluch, to nešlo,“ postěžoval si Jan Kraus.

Naznačil, že bude improvizovat. „Režírovat takový večer je něco jiného než celovečerní film... To není tak, že vám režisér řekne, co budete říkat a kdy to budete dělat.“

„Já bych si rád zazpíval, ale v rámci sledovanosti mi to asi umožněno nebude,“ dodal.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Kraus

Hlasovat je možné na stránkách generálního mediálního partnera slavikmattoni.seznam.cz a na mobilním webu m.seznam.cz/slavik nebo formou SMS.

Opět se bude hlasovat v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina, Absolutní slavík, Skokan roku a Objev roku. Nové talenty se utkají v kategorii Hvězda internetu a vítěz získá odměnu 100 000 korun. Jako vždy nechybí cena pro slovenské interprety v kategorii Slavíci bez hranic. Jeden z hlasujících získá luxusní exotickou plavbu.

„My si toho moc vážíme, že jsme loni vyhráli Hvězdu internetu, protože nás to s fanoušky na internetu baví,“ řekl Albert Černý z kapely Charlie Straight. „My jsme udělali videoklip, ve kterém se objevily fanynky, které nám pomohly nejvíc, a strávili jsme s nimi v Brně celý den.“

Režisérem večera je Pepe Majeský a organizátoři opět slibují, že všichni interpreti budou vystupovat naživo. Vyloučena není ani účast Daniela Landy, pokud dostane dost hlasů. Další podrobnosti, soutěže, kvízy či výsledky minulých ročníků najdete na ceskyslavikmattoni.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám