Hlavní obsah

Ben Affleck bude Batmanem v novém filmu o Supermanovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Ben Affleck bude hrát Batmana v dalším pokračování Supermanových dobrodružství. Muže z oceli si zahraje jeho britský kolega Henry Cavill.

Foto: Evan Agostini, ČTK/AP

Ben Affleck

Článek

Režisér Zack Snyder nedávno oznámil, že se oba hrdinové setkají na plátně. Těšit se už teď by však bylo trochu předčasné, film půjde do kin nejdříve v létě 2015.

„Věděli jsme, že potřebujeme výjimečného herce, aby se ujal jednoho z nejdéle populárních hrdinů DC Comics a Ben Affleck požadavkům jistě vyhovuje,” uvedl prezident společnosti Warner Bros. Greg Silverman.

Foto: Warner Bros.

Henry Cavill

Režisér Snyder, který má na kontě předešlého Muže z oceli, řekl, že Affleck bude zajímavou protiváhou Cavillova Clarka Kenta.

„Affleck má na to, aby vytvořil vrstevnatý portrét muže staršího a moudřejšího, než je Clark Kent, má už jizvy zkušeného bojovníka proti zlu, ale přesto si uchovává šarm, který lidé vidí v miliardáři Bruci Waynovi,” dodal.

Ve filmu, jenž zatím nemá oficiální název, si zahrají i Amy Adamsová (Lois Laneová), Laurence Fishburne (Perry White) a Diane Laneová (Martha Kentová).

Reklama

Výběr článků

Načítám