Hlavní obsah

Hřebejk točí seriál s odvážnými erotickými scénami

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový seriál V objetí připravuje známý režisér Jan Hřebejk. Příběh o milostných peripetiích současných manželů byl inspirován izraelským seriálem When Shall We Kiss.

Foto: HBO/Dušan Martinček

Aňa Geislerová a Jana Kolesárová při natáčení nového seriálu Jana Hřebejka.

Článek

„Scénář mozaiky o intimních problémech mužů a žen ze středních vrstev, jejíž hlavní dějovou osu tvoří tři vzájemně propojené milostné trojúhelníky, napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy seriálu, který se nevyhýbá odvážným erotickým scénám a který nezobrazuje jen vztahy heterosexuální, si zahrají špičkoví čeští herci a herečky,“ sdělila Pavla Brožková z HBO.

Hlavní roli Šárky, jež pracuje v reklamní agentuře, hraje Aňa Geislerová, výtvarníka Jakuba, s nímž se pokouší navázat hlubší vztah, hraje Jiří Havelka. Jakubovu vypočítavou milenku Markétu, jež se razantně vloudí do jeho přízně, ztvární Lenka Krobotová.

V roli Šárčiny matky – vysloužilé herečky Carmen, trpící ztrátou popularity – se představí Jana Švandová. Dalšími klíčovými postavami jsou záletný majitel autosalonu Milan (Hynek Čermák), jeho nespokojená manželka Zuzana (Jitka Čvančarová) pracující na dermatologické klinice a nejistá Ema (Anna Polívková). Slovenská herečka Jana Kolesárová dostala roli lesbické masérky Lindy. Radek Holub hraje Emina obětavého kolegu a Jaromír Hanzlík majitele vinařství.

„Produkci za společnost HBO Europe zajišťují Antony Root a Tereza Polachová. Kameru třináctidílného seriálu – realizovaného produkční společností ETAMP Film – povede Asen Šopov. Architektem je Milan Býček, kostýmní složku zastupuje Katarína Štrbová-Bieliková, střihačem bude Vladimír Barák a o casting se postarala Mirka Hyžíková,“ dodala Brožková. Seriál se bude natáčet v Praze 68 dnů. Premiéra zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám