Hlavní obsah

Nová DVD: G. I. Joe: Odveta a Hra o trůny, kolekce 5 DVD

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází další pokračování filmu G. I. Joe s podtitulem Odveta. V druhé řadě epického seriálu z produkce HBO Hra o trůny bojují králové z celého fiktivního kontinentu Západozemí o Železný trůn.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 31. týden

Článek

G. I. Joe: Odveta

Nová DVD

G. I. Joe jsou zpět! Tentokrát se je někdo snaží namočit do strašlivého zločinu, který ale nespáchali. Opět musí čelit krvelačné nepřátelské organizaci Cobra a novým nebezpečným hrozbám, které se dějí přímo pod ochrannou rukou vlády. Není jiná možnost, přichází na řadu odveta.

G. I. Joe: Odveta, USA/Kanada 2013, akční, 105min., režie: Režie: Jon M. Chu, hrají: Channing Tatum, Bruce Willis a další.

Hra o trůny, kolekce 5 DVD

Nová DVD

Příběh se odehrává na pozadí rychle se blížící zimy. V královském sídle okupuje trůn krutý mladý Joffrey, ovlivňovaný radami své potměšilé matky Cersei a strýce Tyriona, jenž byl ustanoven pobočníkem krále. Moc Lannisterů je pod obrovským tlakem z mnoha stran, se dvěma Baratheony s nárokem na korunu a Robbem Starkem bojujícím jako král na Severu.

Hra o trůny, USA 2012 , TV seriál/ fantasy/drama, 525 min., režie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Alan Taylor, Timothy Van Patten, Neil Marshall, hrají: Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley, Iain Glen, Julian Glover a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám