Hlavní obsah

Courtney Love připravuje album i memoáry

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Courtney Love připravuje své nové sólové album. Dostalo prý pracovní název Died Blonde. Její druhý sólový počin by měl vyjít letos 25. prosince a podle hudebnice by měl „znít epicky a překvapivě“. Řekla to v rozhovoru pro kanadský server Jam.

Foto: ČTK

Courtney Love je kontroverzní postava.

Článek

Love na albu pracuje s kytaristou Mickem Larkinem, se kterým působila i ve své domovské kapele Hole. „Mick se postará o produkci. Je nesmírně vzdělaný a umí velmi dobře pracovat ve studiu,“ vysvětlila.

V rozhovoru pro magazín Bill-board nedávno uvedla, že má nahraných osm skladeb a plánuje vydat singl s písněmi Wedding Day a California. „Wedding Day má asi dvě minuty a padesát devět sekund. Je to výborná punková pecka. Škoda, že jsem ji nenapsala, když mi bylo devatenáct. California je zase můj poslední pokus napsat výbornou kalifornskou skladbu. Je to perfektní punkpopová píseň s nádechem Red Hot Chili Peppers,“ řekla.

Zmínila se také o memoárech, které by měly vyjít pod názvem Last Bitch Standing ve stejný den jako album. Prozradila, že v knize nebude rozebírat milostný život.

„Nebudu vyprávět příběhy o lásce, to však neznamená, že tam nebudou žádné pikantní pasáže. Budou ale jen o mně, ne o jiných lidech,“ vysvětlila.

Připomeňme, že Courtney Love je vdova po zpěvákovi a kytaristovi skupiny Nirvana Kurtu Cobainovi. Dodnes je některými fanoušky Nirvany podezřívána z toho, že za Cobainovou smrtí v roce 1994 aktivně stojí.

Reklama

Výběr článků

Načítám