Hlavní obsah

Nová DVD: Hobit: Neočekávaná cesta, Argo a Raubíř Ralf

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází Hobit: Neočekávaná cesta, dějový předchůdce Pána prstenů. Podle odtajněných materiálů o skutečné události byl natočen vítěz letošního udílení Oscarů Argo. A nejen pro děti je tu animovaný Raubíř Ralf.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 14. týden

Článek

Hobit: Neočekávaná cesta

Nová DVD

První díl trilogie Hobit: Neočekávaná cesta natočený na námět stejnojmenné nadčasové klasiky z pera J. R. R. Tolkiena sleduje hlavního hrdinu Bilba Pytlíka. Ten je spolu s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou vržen do velkolepého dobrodružství: musí od strašlivého draka Šmaka vydobýt zpět ztracené království trpaslíků Erebor. Cesta je zavede do Velké divočiny, přes zrádný kraj plný skřetů, orků a smrtících vrků i za tajemnou a zlověstnou postavou známou jen jako Černý mág.

Hobit: Neočekávaná cesta 2DVD, Nový Zéland, USA 2013, fantasy/dobrodružný, 167 min., režie: Peter Jackson, hrají: Martin Freeman, Ian McKellen, Jeffrey Thomas, John Callen, Graham McTavish, Mark Hadlow, Richard Armitage, Cate Blanchett, Elijah Wood a další.

Argo

Nová DVD

Když se americké ambasády v Teheránu zmocní íránští revolucionáři, uteče odtud šestice Američanů. Jen jediný člověk je teď dokáže dostat zpoza nepřátelské linie - geniální agent CIA a odborník na nemožné úniky Tony Mendez. V přestrojení za filmový štáb se s uprchlíky skrývají všem na očích, přičemž sebemenší chybička může znamenat jejich okamžitou smrt.

Argo, USA 2012 , drama/thriller, 121 min., režie: Ben Affleck. hrají: Bryan Cranston, Ben Affleck, John Goodman, Taylor Schilling, Kyle Chandler, Alan Arkin, Tate Donovan a další.

Raubíř Ralf

Nová DVD

Po mnoho desetiletí hrál Ralf ve svojí oblíbené videohře roli zloducha. Jednoho dne se ale statečně rozhodne svou úlohu změnit a vydá se na dobrodružnou cestu, během níž chce všechny přesvědčit, že ve skutečnosti je hrdina s velkým srdcem. Objevuje úžasné nové světy, uzavírá nečekaná přátelství. Když ale svět ohrozí opravdický zloduch, uvědomí si Ralf, že budoucnost her má ve svých obrovských rukou.

Raubíř Ralf, USA 2012 , dobrodružný/ rodinný/animovaný, 101 min., režie: Rich Moore, hrají: Jane Lynch, John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Scott Menville, Jamie Elman, Skylar Astin a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám