Hlavní obsah

Kylie Minogue nekončí, dává si pauzu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpráva bulvárního listu Sunday Mirror, že australská zpěvačka Kylie Minogue končí s kariérou, nebyla zcela přesná. Kylie pouze ukončila spolupráci s manažerem Terrym Blameym a dává si pauzu od zpěvu.

Článek

Sunday Mirror uvedl, že Kylie končí se zpěvem krátce po oslavě 25 let v oboru. Své přátele prý šokovala rozhodnutím zbavit se svého dlouholetého manažera Terryho Blameyho, který jí pomohl se startem kariéry, když jí bylo devatenáct. Údajně vznikly neshody mezi manažerem a jejím otcem.

Neznámý zdroj listu uvedl, že rozhodnutí přestat natáčet hudbu a rozloučit se s Terrym "bylo obrovským šokem". "Od chvíle, kdy se dostala do hitparád v osmdesátých letech, byl Terry vždy mužem v pozadí. Ale teď Kylie říká, že chce pryč od tlaků hudební kariéry," uvedl zdroj.

Kylie Minogue působí v pop music 25 let a prodala asi 65 miliónů nahrávek. Stále vyprodává stadióny po celém světě. Podle listu měli její otec a manažer rozdílné názory na to, kam má její kariéra směřovat, ale zpěvačka nic takového nepotvrdila.

Sám manažer pak dodal, že se rozešli v dobrém a Kylie si bere jen pauzu od zpívání. Nyní se prý bude věnovat především herecké kariéře. Naposledy se objevila třeba ve filmu Holy Motors.

Reklama

Výběr článků

Načítám