Hlavní obsah

Televize na Silvestra nabídnou estrády i alternativní zábavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize na Silvestra nabídne klasickou i alternativní zábavu, komerční stanice budou vysílat hlavně speciály svých populárních pořadů.

Článek

Na prvním programu ČT se diváci v poslední prosincový večer mohou těšit na silvestrovské podání pořadu Zázraky přírody, po kterém bude následovat show Večer plný hvězd s moderátorkou Terezou Kostkovou.

Druhý program veřejnoprávní televize nabídne mimo jiné Silvestr Na stojáka nebo inscenovaný telefonní odposlech fotbalových bossů Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? "Kdo neholduje estrádám a zábavním show klasického formátu, přepne si na říznější humor silvestrovského programu Dvojky," uvedl k nabídce ČT programový ředitel Milan Fridrich.

Izer i SuperStar

Televize Nova posledního prosince v pořadu SuperStar Silvestr odvysílá nejzajímavější okamžiky z populární pěvecké soutěže. Nostalgickou atmosféru nabídne také následný pořad To nejlepší ze Slavíků.

Na speciály svých oblíbených formátů sází FTV Prima. Stanice Prima Family nabídne před devátou silvestrovské vysílání Partičky, po kterém bude následovat pořad Česko Slovensko má Silvestra s moderátory i soutěžícími talentové show.

V říjnu spuštěná televize Pětka, která po odchodu investora Luboše Měkoty aktuálně řeší problém s refinancováním projektu, 31. prosince odvysílá Buřtcajk - silvestrovský speciál s bavičem Zdeňkem Izerem. Televize Barrandov jako hlavní večerní pořad nabídne Silvestr jako Hron s imitátorem Vladimírem Hronem.

Reklama

Výběr článků

Načítám