Hlavní obsah

Whitney nás bude vždy milovat. A my zase ji

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věčnou lásku slibovala v devadesátých letech v notoricky známém hitu I Will Always Love You americká zpěvačka Whitney Houstonová. Minimálně tenhle hit ji určitě přežije, takže s tou věčností měla v něčem pravdu. Nadčasové jsou i některé další písničky z posmrtné edice I Will Always Love You: The Best Of Whitney Houston.

Článek

Na dvou discích si fanoušci mohou zavzpomínat na pop-soulové perličky I Wanna Dance With Somebody, I’m Every Woman, I Have Nothing, Step By Step, Run to You a tak dále. Těch hitů měla Whitney od prvních pokusů během „osmdesátek“ skutečně mnoho, nemusela se spoléhat jen na I Will Always Love You.

Spojila v nich poctivou americkou „kostelní“ školu gospelu s leskem nejvyšší ligy popu. Měla talent odstiňovat emoce v bombastických baladách, ale občas se nestyděla ani za trochu toho diska.

Zajímavostí je na aktuálním výběru nová verze singlu I Look To You, kterou produkoval Clive Davis, a na které kromě R. Kellyho znějí nově přidané vokály Whitney Houstonové. A především dosud nezveřejněná píseň Never Give Up, kterou napsal Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox a Johnta Austin.

Celkové hodnocení: 85%

Reklama

Výběr článků

Načítám