Hlavní obsah

Taneční hvězdy Swedish House Mafia naposledy na turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Hvězdy taneční scény Swedish House Mafia vyrazily na své poslední turné, které nazvaly One Last Tour. Začalo 16. listopadu v Dubaji a 29. listopadu se zastaví v O2 aréně v Praze.

Foto: Myspace

Swedish House Mafia

Článek

„One Last Tour bude velmi emocionální turné, neboť při něm se kapela jednou pro vždy rozloučí s fanoušky po celém světě – fanoušky i kapelu čekají opravdu nevšední zážitky. Výjimečná a velkolepá rozlučková show pro ty, kteří přišli, zapařili a milovali. We came, we raved, we loved je věta, s níž Swedish House Mafia oznámila svůj konec,“ uvedli pořadatelé.

Swedish House Mafia vydali své druhé album s názvem Until Now 22. října. Následovník jejich dvakrát zlatého alba Until One obsahuje sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů, klubových hitovek a sólovek.

Je tu například Dont You Worry Child (s Johnem Martinem) nebo dosud nezveřejněná skladba Coldplay vs. Swedish House Mafia - Every Teardrop Is A Waterfall. Na pražské show zazní mimo jiné i Greyhound, skladba inspirovaná koktejlem Absolut Greyhound, která nadchla v newyorské Madison Square Garden 20 000 fanoušků.

Předskokanem bude švédský DJ Otto Knows, který už v minulosti se Swedish House Mafia spolupracoval. Jeho hitovka Million Voices je v britských UK Dance charts na druhém místě.

Vstupenky se prodávají v cenách od 1290 do 2990 korun v běžných předprodejích.

Reklama

Výběr článků

Načítám