Hlavní obsah

Taneční hvězdy Swedish House Mafia naposledy na turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdy taneční scény Swedish House Mafia vyrazily na své poslední turné, které nazvaly One Last Tour. Začalo 16. listopadu v Dubaji a 29. listopadu se zastaví v O2 aréně v Praze.

Foto: Myspace

Swedish House Mafia

Článek

„One Last Tour bude velmi emocionální turné, neboť při něm se kapela jednou pro vždy rozloučí s fanoušky po celém světě – fanoušky i kapelu čekají opravdu nevšední zážitky. Výjimečná a velkolepá rozlučková show pro ty, kteří přišli, zapařili a milovali. We came, we raved, we loved je věta, s níž Swedish House Mafia oznámila svůj konec,“ uvedli pořadatelé.

Swedish House Mafia vydali své druhé album s názvem Until Now 22. října. Následovník jejich dvakrát zlatého alba Until One obsahuje sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů, klubových hitovek a sólovek.

Je tu například Dont You Worry Child (s Johnem Martinem) nebo dosud nezveřejněná skladba Coldplay vs. Swedish House Mafia - Every Teardrop Is A Waterfall. Na pražské show zazní mimo jiné i Greyhound, skladba inspirovaná koktejlem Absolut Greyhound, která nadchla v newyorské Madison Square Garden 20 000 fanoušků.

Předskokanem bude švédský DJ Otto Knows, který už v minulosti se Swedish House Mafia spolupracoval. Jeho hitovka Million Voices je v britských UK Dance charts na druhém místě.

Vstupenky se prodávají v cenách od 1290 do 2990 korun v běžných předprodejích.

Reklama

Výběr článků

Načítám