Hlavní obsah

Gandalf jako gay v sitkomu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skalní příznivce Pána prstenů možná nepotěší, že představitel ctihodného čaroděje Gandalfa hraje v sitkomu gaye, ale Sir Ian McKellen to považuje za zajímavou hereckou příležitost. Vytvoří pár s kolegou Derekem Jacobim, jenž se rovněž honosí šlechtickým titulem.

Foto: Warner Bros.

Sir Ian McKellen jako Gandalf

Článek

Seriál televize ITV se jmenuje Vicious a vymyslel ho Gary Janetti spolu s uznávaným divadelním autorem Markem Ravenhillem. Pořad by se měl vysílat příští rok.

Hlavními postavami jsou dva staří homosexuálové, kteří spolu žijí už padesát let ve stísněném bytečku. Jejich životy obrátí naruby mladík Ash, který se do domu přistěhuje.

Autor a producent Gary Janetti, který se podílel mimo jiné i na slavném americkém seriálu Family Guy, řekl, že je nadšen ze spolupráce s tak neuvěřitelnými herci. Podle ITV se jedná o odvážný sitkom s hvězdným obsazením a autorským týmem a jsou nadšení, že se připojí k "rostoucímu seznamu sitkomů nového typu."

Už v prosinci uvidíme Sira Iana McKellena jako Gandalfa v prvním díle léta očekávaného megafilmu Hobit podle J.R.R. Tolkiena. Film, který se natáčel na Novém Zélandu, představuje největší hollywoodskou investici v dějinách země a brzy nás čeká i druhý díl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám