Hlavní obsah

Nová DVD: The Artist, Madagaskar 3, Funny Face, Marry Poppins

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro milovníky filmu a jeho dávné historie vychází mnoha cenami ověnčený film Artist. Pro děti je tu další animované dobrodružství Madagaskar 3. V edici Největší filmové klenoty najdete americkou komedii Funny Face a pětioscarovou Mary Poppins. A Zásnuby na dobu neurčitou prožívají Jason Segel a Emily Bluntová.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 44. týden

Článek

The Artist

Nová DVD

Hollywood, 1927. George Valentin je zářící hvězdou němého filmu. S nástupem zvuku ale jeho kariéře začíná zvonit umíráček a hrozí, že upadne do hlubin zapomnění. Naopak mladá začínající herečka Peppy Millerová má podle všeho hvězdnou kariéru i slávu teprve před sebou. The Artist vypráví příběh jejich vzájemně propojených osudů.

The Artist, 2011, Francie/Belgie/USA, 100 min., romantická komedie, režie: Michel Hazanavicius, hrají: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell, Penelope Ann Millerová a další.

Madagaskar 3

Nová DVD

Oblíbení hrdinové se vracejí v dalším dobrodružství. Alex, Marty, Melman a Glorie se ocitnou v Evropě. Ve snaze uniknout před kapitánkou Dubois, pověřenou odchytem zvířat, se celá parta včetně slávychtivého krále Jelimána a akčních tučňáků přidá k cirkusu.

Madagaskar 3, USA 2012, rodinná animovaná komedie, 90 min., režie: Eric Darnell, Tom McGrath, Conrad Vernon.

Funny Face

Nová DVD

Fred Astaire hraje v tomto filmu autentickou roli módního fotografa (inspirovanou životem kameramana Richarda Avedona), jenž promění Audrey Hepburnovou v pařížskou modelku.

Funny Face, USA 1956, komedie, 99 min., režie: Stanley Donen, hrají: Audrey Hepburnová, Fred Astaire, Kay Thompson, Michel Auclair, Robert Flemyng, Suzy Parkerová, Alex Gerry a další.

Marry Poppins

Nová DVD

Film získal mimo jiné Oscara za nejlepší ženský herecký výkon Julie Andrewsové. Vychází v upravené a zlepšené kvalitě ve zvláštní dvoudiskové edici vydané k 45. výročí premiéry. Vydejme se tedy společně s "v podstatě bezchybnou" Mary Poppins na "báječný výlet," na němž se každý úkol promění ve hru a každý den je novým dobrodružstvím.

Mary Poppins, USA 1964, hudební pohádková komedie, 134 min., režie: Robert Stevenson, hrají: Julie Andrewsová, Dick Van Dyke, David Tomlinson a další.

Zásnuby na dobu neurčitou  

Nová DVD

Romantická komedie, která začíná tam, kde ostatní končí. Tedy u dlouholetých milenců, kteří se ne a ne vzít, protože jim v cestě za dokonalou svatbou neustále stojí nějaké pracovní povinnosti, rodinné tlaky a spousta jiných překážek. Nestanou se zásnuby na dobu neurčitou hrobníkem jejich vztahu?

Zásnuby na dobu neurčitou, USA  2012, komedie 119 min., režie: Nicholas Stoller, hrají: Jason Segel, Emily Bluntová, Alison Brie, Chris Pratt, Rhys Ifans a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám