Hlavní obsah

Rolling Stones potěší fanoušky, zahrají v pařížském klubu za 374 korun

Novinky, ČTK, Stanislav Dvořák

Britská skupina Rolling Stones ve čtvrtek překvapivě vystoupí v menším pařížském klubu. Své fanoušky na twitterovém účtu potěšila i tím, že vstupenka bude stát jen 15 eur (374 korun), uvedly servery francouzských médií.

Foto: EMI Music

Aktuální sestava The Rolling Stones, zleva Keith Richards, Ron Wood, Mick Jagger a Charlie Watts.

Článek

Kapela, která letos slaví 50 let existence, neupřesnila místo koncertu, ale podle serveru listu Le Parisien to bude v hudebním klubu Trabendo, který je v zábavně rekreačním areálu La Villette na severovýchodě Paříže.

Sál klubu má 700 míst, ale do volného prodeje půjde jen 350 vstupenek. Skupina rozhodla, že se začnou prodávat od 12:00 v obchodě Virgin Megastore na Champs-Elysées. Vstupenky budou na jméno kupujícího, který dostane maximálně dvě.

Charizmatický zpěvák Rolling Stones Mick Jagger měl se svými kolegy vystoupit ve francouzské metropoli jen v pondělí, kdy jsou očekáváni na scéně divadla Mogador. Důvod dodatečně přidaného koncertu v Paříži není dosud jasný. Podle serveru deníku Le Figaro tím rozhodně Rolling Stones dokázali vytvořit mimořádnou událost a upoutat pozornost médií.

Madonna nesleví ani euro

Z této akce je zjevné, že skupině už nejde o peníze. Opačný přístup má Madonna, která nedávno Paříž šokovala svou "intimní show" a vysloužila si pískání a vulgární nadávky. Zpívala dohromady půl hodiny a lístky stály v přepočtu 6000 korun.

Návštěvníky navíc rozzlobila tím, že místo show mluvila o politice a vzkazu pro nacionalistickou političku Marine Le Penovou.

"Vím, že jsem velice rozzlobila jistou Marine Le Penovou. Dělat si nepřátele nebylo mým záměrem, mým záměrem je propagovat toleranci," sdělila pop hvězda. Pak se rozhovořila o imigrantech.

Na amatérském videu z akce bylo slyšet, jak naštvaný dav křičí "salope" (děvko) a hází věci na pódium.

Reklama

Výběr článků

Načítám