Hlavní obsah

Pink tvrdí, že zná pravdu o lásce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Pink přišla se sebevědomě znějícím titulem The Truth About Love. Opravdu zná pravdu o lásce? Poslechnout si její CD na to asi nestačí.

Článek

Pink, vlastním jménem Alecia Mooreová, zpívala už jako dítě, prošla si teenagerskými projekty a sólo kariéru úspěšně nastartovala v roce 2000 s albem Can't Take Me Home. Po desce M!ssundaztood trochu pozměnila styl a vyrukovala s tvrdším materiálem na albu Try This (2003). I´m Not Dead z roku 2006 pak přineslo pop-rockové písničky s výborným zpěvem.

Na novince The Truth About Love jako skladatelka není až tak nápaditá, drží se přes deset let stejného mustru, ale jako zpěvačka si zaslouží úctu, málokdo v dnešním popovém cirkusu dokáže předvádět naživo takové věci jako Pink.

Deska není bůhvíjaká událost, ovšem nalezneme tu občas hezké vokální momenty v baladách (Pink zní akusticky velmi dobře, ale rozhodla se hrát si na tvrďačku, což je zbytečné, příznivci tvrdého rocku ji asi stejně neposlouchají) a také pár celkem slušných kytarových riffů. Pokud se rozhodne nadále ctít mainstreamová pravidla, nic jiného ani očekávat nemůžeme.

Celkové hodnocení: 65 %

Související témata:

Výběr článků

Načítám