Hlavní obsah

Nová celoplošná televize Pětka nabídne většinou bulvární pořady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nová celoplošná televize Pětka zahájí své vysílání v pondělí 15. října ve 20.00 hodin. Premiéru obstará reality show Iveta o zpěvačce Ivetě Bartošové. Bulvárem televize začíná, bulvárem bude pokračovat i ve své další nabídce.

Foto: Michaela Feureislová, Novinky

Premiéru Pětky obstará reality show o zpěvačce Ivetě Bartošové.

Článek

Na většinou provařené, ale lidmi stále obdivované celebrity, se zaměří i další pořady této televize. Hlavní bude Bulvárek moderovaný Kateřinou Kristelovou s hercem známým především z filmu Sněženky a machři Janem Antonínem Duchoslavem. Svět celebrit uvede herečka Alice Bendová.

Dále nabídne Pětka Buřtcajk Zdeňka Izera zaměřený na parodie či pořad Koule, ve kterém mají celebrity komentovat události dne. Diváci se mohou těšit také na kulinářský pořad Nevař z vody. Ve svém programu ho prezentuje jako talkshow Davida Suchařípy „s plným talířem zábavy“.

Provozovatelem Pětky je společnost Metropol TV, která v roce 2010 spustila pražskou televizi Metropol. Majitelem Pětky je podnikatel Luboš Měkota. Televize sídlící v pražské Francouzské ulici, chce do konce roku získat podíl divácké sledovanosti 0,3 procenta, do tří let si vytýčila cíl ovládnout pět procent televizního trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám