Hlavní obsah

Miguel Ruiz, autor knihy Čtyři dohody, přijede v říjnu do Prahy

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spisovatel, lékař, léčitel, učitel a toltécký šaman Miguel Ruiz přijede v říjnu do Prahy v rámci celosvětového turné. Ruiz se proslavil knihou Čtyři dohody, která vyšla i v českém překladu.

Foto: Archiv nakladatelství Pragma

Don Miguel Ruiz autor knihy Čtyři dohody

Článek

Semináře se budou konat v Kongresovém centru ve středu 31. října mezi 18. a 21. hodinou a ve čtvrtek 1. listopadu od 10 do 18 hodin. Účastníci se setkají s Donem Miguelem Ruizem a jeho synem Jose Ruizem, se kterými budou moct rozebírat témata Čtyř dohod, Pátou dohodu a Probuzení. Hosty uvede Jaroslav Dušek. Program bude simultánně tlumočen do českého jazyka.

Don Miguel je uznávaný po celém světě. Získal mnoho uznání včetně pamětní mince od Letectva Spojených států, na níž jsou vyryty Čtyři dohody. O donu Miguelovi se také mluví jako o mexickém národním dědictví.

Čtyři dohody vyšly roku 1997 a staly se nejprodávanějším titulem edice New York Times. V současnosti je to 36. nejprodávanější kniha desetiletí. V rámci 15. výročí od prvního vydání vychází ilustrované Čtyři dohody v Česku.

Mimo jiné napsal také publikace Láska vztahy a přátelství, Hlas poznání, Přestaň se bát a Pátá dohoda jako výsledek spolupráce se svým synem donem José Ruizem. Všechny jeho knihy jsou mezinárodními bestsellery.

Vstupenky můžete koupit v síti Ticketstream. Středeční stojí 680 korun, čtvrteční seminář vychází na 1280 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám