Hlavní obsah

Letní hraní v Divadle Bez zábradlí zve na nejúspěšnější komedie

Právo, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdninovou divadelní scénu v české metropoli obohatí od čtvrtka i Divadlo Bez zábradlí. V rámci takzvaného Letního hraní nabídne až do 6. září výběr ze svých nejúspěšnějších komedií.

Foto: Profimedia.cz

Součástí Letního hraní v Divadle Bez zábradlí bude i několik koncertů, během nichž vystoupí Jan a František Nedvědovi, Petr Bende a Čechomor.

Článek

„Letní hraní si během šesti let našlo diváky, kteří se o prázdninách chtějí příjemně pobavit a osvěžit před nástupem hektického pracovního podzimu. U nás mají navíc jistotu, že jim zážitek z představení nenaruší horko ani déšť,“ říká manažerka divadla Hana Heřmánková.

Favoritem Letního hraní je hra Každý rok ve stejnou dobu autora Bernarda Sladea v režii Jiřího Menzela s Veronikou Freimanovou a Zdeňkem Žákem v hlavních rolích.

Hrušínský, Čenský, Vydra i Čechomor

V inscenaci Erika Assouse Příbuzné si nevybíráme uvidí diváci Václava Vydru, Svatopluka Skopala a Jana Čenského, v situační komedii Alana Ayckbourna Kdes to byl(a) v noci? zase Josefa Cardu, Rudolfa Hrušínského či Janu Švandovou.

Na Karla Heřmánka a Jiřího Bartošku se mohou těšit v legendární inscenaci hry Milana Kundery Jakub a jeho pán.

Přehlídku zakončí dvě aktovky Woodyho Allena v režii Karla Heřmánka, který si tu zahrál jednu z hlavních rolí.

Součástí Letního hraní bude i několik koncertů, během nichž vystoupí Jan a František Nedvědovi, Petr Bende a Čechomor.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám