Hlavní obsah

Slovenská zpěvačka se zabila, narazila rychlostí 130 km/h do stromu

Právo, Novinky, ivi, aš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Ve věku 33 let zemřela v úterý zpěvačka slovenské skupiny Noisecut Alžbeta K. Majerníková. Na mokré vozovce nedaleko Bratislavy dostala v úterý smyk a v rychlosti 130 kilometrů v hodině narazila do stromu. Záchranáři po příjezdu na místo nehody pouze konstatovali, že její zranění byla neslučitelná se životem.

Foto: archiv skupiny

Zpěvačka skupiny Noisecut

Článek

„Řidička zemřela na místě,“ konstatoval bratislavský policejní mluvčí František Peczár. Přesné okolnosti nehody a míru zavinění policie zatím vyšetřuje. Podle serveru sme.sk se Majerníková buď nevěnovala dostatečně řízení, anebo nepřizpůsobila rychlost stavu vozovky.

Majerníková byla na mateřské dovolené, loni v říjnu přivedla na svět syna Šimona, kterého měla s manželem zpěvákem Michalem Kostovským.

Noisecut - Ako ďalej - živě

Skupina Nosiceut vydala v letech 2003 až 2011 čtyři studiová alba. Posledním je loňské Háj Letos v létě chtěla kapela vyrazit na turné.

Kapela získala několik ocenění, třetí desku Blizko vyhlásili posluchači slovenského Radia FM za album roku. Soubor vystupoval i před Nine Inch Nails a IamX.

Bety Majerníková se kromě zpěvu věnovala i výtvarnému umění a šperkařině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám