Hlavní obsah

Karel Gott vydá remixy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karel Gott vydá poprvé remixové EP. Bude obsahovat předělávky skladeb Blues pro tebe a Svět je báječnej kout (What A Wonderful World). Vyjde pouze digitálně na Supraphonline, iTunes a v dalších digitálních obchodech.

Foto: Profimedia.cz

Karel Gott

Článek

"Za remixy stojí pražský producent DJ Neo, patřící již více něž 10 let mezi nejznámější domácí producenty taneční hudby, který je také často vyhledávaný DJ. Než bude od půlnoci 1. dubna celé EP k dispozici, představí Karel Gott novou verzi Blues pro tebe exkluzivně v přímém přenosu vyhlášení letošní České Miss 2012 na Prima Family 31. března," sdělil Zdeněk Brouček ze Supraphonu.

"Za remixem mých písní stojí čtyřiatřicetiletý DJ Neo. DJ a producent z Prahy, jehož hudbu pravidelně vydávají nejvýznamnější vydavatelství světové dance music - a je právem označován za našeho momentálně nejúspěšnějšího producenta v zahraničí. Už ve 23 letech vydal singl u největšího amerického tanečního vydavatelství - Subliminal Records," pochvaluje si Gott.

"Na sklonku roku 2009 DJ Neo natočil singl s legendární americkou zpěvačkou Jocelyn Brown! Ta zpívala vokály třeba Jimimu Hendrixovi, Janis Joplin, Bobu Dylanovi, Michaelovi Jacksonovi, Georgi Bensonovi, skupině Incognito, Dianě Ross či Bette Midler a její hlas je slyšet dokonce i na slavném albu Johna Lennona Imagine. Teprve když jsem se začal s DJ Neem bavit o remixech mých nahrávek, dozvěděl jsem se, že spolupracoval i s mými tuzemskými kolegy – s Jiřím Kornem, Darou Rolins, Ivanem Králem, Martinou Balogovou, Sámerem Issou a s kapelami Monkey Business, JAR a mnoha dalšími. Moc mne potěšilo, že DJ Neo za mnou přišel s nápadem připravit hned celé album složené z remixů mých nahrávek a zcela spontánně nás napadl i název celého alba. Uznejte, že Gott v mixéru nezní vůbec špatně," dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám