Hlavní obsah

Superúspěšnou sérii filmových Pařeb ve Vegas a Bangkoku uzavře trojka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hangover 3, pokračování komedií Pařba ve Vegas a Pařba v Bangkoku, bude poslední, řekl režisér Todd Phillips. Předešlý díl zlomil americký rekord v návštěvnosti komedií.

Článek

Phillips přislíbil návrat všech protagonistů (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha) a řekl, že film, který by měl být v kinech v květnu 2013, bude pro hodně lidí překvapivý.

"Bude to vhodné zakončení pro naši třídílnou operu plnou chaosu, zoufalství a špatných rozhodnutí," uvedl. Scénář dodělává s Craigem Mazinem, který s ním psal i předešlý díl série. Které město se po Vegas a Bangkoku stane dějištěm průšvihů "pařící" party třicátníků ale nechtěl prozradit.

Natáčení začne letos v září. Prezident společnosti Warner Bros Jeff Robinov říká, že je extrémně potěšen tím, že "má Todda Phillipse a chlapy zpátky na další Hangover" a velmi se těší na spolupráci na dalším skvělém filmu.

Není důvod mu nevěřit, protože se očekává, že závěrečný díl vydělá astronomickou sumu. První díl byl úspěšný, ale druhý už překonal kasovní rekord. Žádná americká komedie v dějinách dosud nedokázala vydělat za první víkend 86,5 miliónů dolarů. Přestože recenze jí vyčítaly, že jen zopakovala stejný scénář jako v prvním díle, diváci nadšení "jedničkou" kupovali lístky jako o závod. Celkově film přinesl hrubý zisk 581 miliónů dolarů, u prvního dílu to bylo asi 467 miliónů.

Reklama

Výběr článků

Načítám