Hlavní obsah

Nová DVD - Zkažená úča, W.I.T.C.H 2.série, Intimní past a Pařba v Bangkoku

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází mimo jiné komedie Zkažená úča s Cameron Diazovou v titulní roli, dále 2. série animovaných příběhů W.I.T.CH., thriller Intimní past o tom, že si nikdy nemůžete být jisti, kdo je majitel domu, v němž bydlíte, a nakonec je tu Pařba v Bangkoku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 48. týden

Článek

Zkažená úča

Elizabeth Halsey je sprostá, zlá učitelka, která dělá své profesi ostudu. Opíjí se, bere drogy a nemůže se dočkat, až sbalí nějakého boháče a s učením konečně sekne. Když ji opustí snoubenec, svou pozornost chce zaměřit na bohatého a pohledného suplenta, místo toho se však musí bránit návrhům kolegy tělocvikáře. Bizarní a nestydaté plány Elizabeth nakonec způsobí, že studenti, kolegové i Elizabeth samotná dostanou takovou lekci, na kterou nikdo z nich jen tak nezapomene!

Zkažená úča, USA 2011, komedie, 94 min., režie: Jake Kasdan, hrají: Cameron Diazová, Lucy Punchová, Jason Segel, Justin Timberlake a další

W.I.T.C.H 2.série - disk 4.

Čtvrtý disk obsahuje tři příběhy: Rytíři zničení, v nichž se Irma stane vedoucí nové studentské stanice v Sheffieldu, a v přímém přenosu řekne o Martinovi, že je zbabělec, čímž ohrozí svoje přátelství s ním. Ve Slitování vyšle Nerissa Shagona, aby Strážkyně rozptýlil, a snaží se na svoji stranu získat ducha Cassidy, bývalé Strážkyně. Shagon mučí příbuzné a přítele čarodějek, což vede k řadě nenávistných scén. Will tak dostane příležitost ukázat, nakolik je schopná se nad ostatními slitovat. A v díle  Narcizmus je Cornelie sobecká a ostatní čarodějky to dost štve, zvlášť když je zapíše na službu do školní automyčky a sama nedělá vůbec nic.

W.I.T.C.H 2.série - disk 4., USA 2005, animovaný, 65. min.

Intimní past

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max je jí nebezpečně posedlý.

Intimní past USA, Velká Británie, 2011, thriller, 91 min., režie: Antti Jokinen, hrají: Jeffrey Dean Morgan, Hilary Swanková, Christopher Lee a další.

Pařba v Bangkoku

Phil, Stu (Ed Helms), Alan  a Doug  odjíždějí do exotického Thajska na Stuovu svatbu. Co se může pokazit? Režisér Todd Phillips vám v pokračování svého hitu ukáže, že co se stalo ve Vegas, mohlo ve Vegas také zůstat, ale co se stane v Bangkoku, si nedokážete ani představit.

Pařba v Bangkoku, USA, 2011, komedie, 98 min., režie: Todd Phillips, hrají: Zach Galifianakis, Ed Helms, Bradley Cooper, Ken Jeong, Justin Bartha, Jamie Chung, Todd Phillips a další

Reklama

Výběr článků

Načítám