Hlavní obsah

V lednu začnou točit další Star Trek

Novinky, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokračování sci-fi Star Trek se podle serveru TrekMovie.com začne natáčet 15. ledna 2012. Režisérem bude opět J. J. Abrams, který v minulých týdnech hledal na Havajských ostrovech lokality vhodné k realizaci snímku.

Foto: Profimedia.cz

Seriál Star Trek (1966-1969)

Článek

Autory scénáře jsou Roberto Orci, Alex Kurtzman a Damon Lindelof. V pokračování série by si měli role Jamese T. Kirka, Spocka a Nyoty Uhury zopakovat Chris Pine, Zachary Quinto a Zoe Saldana. Premiéra je naplánovaná na prosinec 2012.

Počátky vysílání vědeckofantastického seriálu Star Trek sahají do roku 1966. Od té doby doby se na obrazovkách objevilo přes 700 dílů několika hraných a jedné animované řady. Na seriál navázala desítka celovečerních filmů. V sedmdesátých letech se Star Trek rozvinul do jedinečného kulturního fenoménu, který oslovil tisíce lidí na celém světě.

Reklama

Související témata:

Související články

Sedmdesátiny slaví italský herec Franco Nero

Franco Nero slaví sedmdesátiny. Modrooký elegán se u filmu prosadil nejprve jako představitel romantických hrdinů. Později ale dostal příležitost zahrát si...

Výběr článků

Načítám