Hlavní obsah

A je to tady. Willis bude zase smrtonosný, tentokrát v Rusku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo věřil, že čtyřka bude poslední, nezná Hollywood. Zisk přesvědčil producenty k natočení páté Smrtonosné pasti, opět s šestapadesátiletým Brucem Willisem v hlavní roli.

Článek

Společnost 20th Century Fox oznámila, že film se bude jmenovat A Good Day to Die Hard a premiéra by se měla konat 14. února 2013.

Tentokrát nepůjde o žádné mrakodrapy ani letiště. Policista McClane se zamotá do mezinárodní aféry s ruskou mafií. Jeho syn Jack je nějak spojen s útěkem mocného ruského bosse a otec bude muset přispěchat na pomoc, aby oba přežili. Natáčet se bude samozřejmě v Rusku a režírovat to má John Moore.

Film se měl původně točit už v roce 2011, což se nestihlo. Ale tržby minulého dílu (383 miliónů dolarů) svědčí o tom, že téma ještě pořád táhne nemalou část publika.

První Smrtonosná past měla premiéru v roce 1988 a dnes patří ke klasice žánru. Diváci si hned oblíbili posmutnělého "cool" poldu, který chytrostí zvítězil nad přesilou teroristů v mrakodrapu.

Reklama

Výběr článků

Načítám