Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Kill Bill i Kurvahošigutntag

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag, americký Kill Bill s Umou Thurmanovou nebo bláznivá komedie Kung Prásk běží o víkendu na českých celoplošných programech.

Článek

Dědictví aneb Kurvahošigutntag

Ať si kdo chce co chce říká, Dědictví Věry Chytilové je česká klasika. Polívkovo dvouhodinové sólo na téma, jak totální buran přišel k penězům, je nejen legrační, ale také se stalo symbolem české společnosti v divokých devadesátých letech.

Prostý opilec Bohuš zdědí cihelnu a začne si hrát na "lepšího" člověka, jenže to trochu zadrhává. Všude dělá ostudu, pro jeho jednoduchou mentalitu a jadrnou lidovou mluvu někteří nemají pochopení. Pak se mu oběsí kozenka Lízinka, a Bohuš na chvíli posmutní. Zde už peníze nepomůžou.

Nova Pá 20:00

Kill Bill

Americký film Kill Bill (2003) je další z hříček režiséra Quentina Tarantina, který je podle některých génius, ale podle jiných spíše jen duševně narušený.

Jako na nejděsivější sen vzpomíná Nevěsta Uma Thurmanová na svůj svatební den. Po pěti letech, kdy ji všichni považují za mrtvou, se vrací s jedinou myšlenkou - pomstít se všem, kteří jí ublížili.

Nova Pá 22:35 

Kung Prásk

Ne, Kung Prásk není normální film. Vymyká se všemu, co můžete běžně vidět v televizi, a jde dál než komedie s Boratem, Owenem Wilsonem, Stevem Carellem a Willem Ferrellem.

Film vznikl sestříháním starého hongkongského akčního braku a přidáním nového dabingu, který úplně změnil smysl příběhu. Výsledek je nehorázně bláznivá legrace.

Prima Cool So 20.00

Reklama

Výběr článků

Načítám