Hlavní obsah

Dům zesnulé Amy Winehousové vykradli, vzali nahrávky a kytaru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům Amy Winehousové v Camdenu vykradl neznámý pachatel, informoval server NME. Odnesl si mimo jiné dosud nevydané hudební nahrávky a kytaru zesnulé zpěvačky.

Článek

Hudební nahrávky, texty a jednu z jejích oblíbených kytar prý z domu odnesl jeden z bývalých zpěvaččiných známých. Podle deníku The Sun byl otec Amy Winehousové o činu informován a nechutná krádež majetku mrtvé dcery ho rozzuřila.

"Je to příšerný šok pro rodinu. Že někdo klesnul tak hluboko. Nemohou to pochopit, Mitch zuří," řekl zdroj z blízkosti rodiny. Dodal, že otec zpěvačky chce dát zloději šanci vrátit věci bez velkého humbuku, bez asistence policie.

Vraťte ty cedule...

Londýnští zloději se už před tím zaměřili na pouliční cedule popsané vzkazy fanoušků. Radní dokonce vyzývají chmatáky, aby je vrátili se slibem, že nikdo nebude potrestán.

Londýnští zloději se už před tím zaměřili na pouliční cedule popsané vzkazy fanoušků. Radní dokonce vyzývají chmatáky, aby je vrátili se slibem, že nikdo nebude potrestán.

Zmizely začátkem srpna a další cedule kolem bydliště Amy Winehousové byly radnicí schovány, aby je také někdo neukradl. "Nezajímá nás, kdo to ukradl, a nebudeme nic vyšetřovat, když je vrátí. Mohou je vrátit na jakékoliv policejní stanici v Camdenu a nikdo se nebude na nic ptát," prosí o vrácení zástupkyně místního starosty.

Reklama

Související články

Nový singl Amy Winehousové vyjde 20. září

První z posmrtných singlů zpěvačky Amy Winehousové vyjde 20. září a půjde o duet s americkou jazzovou legendou Tonym Benettem. Očekává se, že brzy vyjde i celá...

Výběr článků

Načítám