Hlavní obsah

Premiéra - Transformers 3

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vysvědčení dostanou děti sice jen jednu filmovou premiéru, ale velkolepou – potřetí totiž přicházejí Transformers...

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Premiéry

Článek

Transformers 3

Michael Bay vstoupil po třetí do téže řeky a natočil nové pokračování o souboji hodných Autobotů a zlých Deceptikonů, který se shodou okolností odehrává na Zemi. Ano, Transformers 3, v originálním názvu Temná strana Měsíce, jsou zpět jen delší a temnější.

Posádka Apolla 11 před lety objevila na měsíci něco, co nikomu kromě tajných služeb neprozradila – mimozemské vesmírné plavidlo...

Sam, životem a bitvami s roboty otřískaný mladý muž chce ze všeho nejvíc konečně začít žít normální život. To se mu ale nepodaří. Do cesty se mu připlete překrásná Carly, která se stane příčinou Samova dalšího angažmá v nekonečném souboji mezi Autoboty a Deceptikony. Ti se totiž rozhodli zlikvidovat celé Chicago, v němž se Carly právě vyskytuje, a tak se Sam chtě nechtě musí do tohoto města vydat, aby se ji pokusil zachránit. A jen tak bokem i celou lidskou rasu.

Transformers: Dark of the Moon, USA 2011, 154 min., režie: Michael Bay, hrají: Shia LaBeouf, Hugo Weaving, Tyrese Gibson, Frances McDormand, John Malkovich, Ken Jeong, Alan Tudyk, John Turturro, Peter Cullen, Kevin Dunn, Patrick Dempsey, Rosie Huntington-Whiteley...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám