Hlavní obsah

TV tipy: Zoufalci a Na ostří nože s Hopkinsem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu nabídne ČT poměrně nový český film Zoufalci o třicátnících, kteří ještě nemají rodiny a nevědí co dál s životem. Dále je tu časem prověřený americký thriller Na ostří nože nebo kanadský snímek Chlapec v modrém.

Článek

Zoufalci

Film mladé režisérky Jitky Rudolfové sleduje šest přátel, kteří se přestěhovali z malého města do Prahy, ale štěstí tam nenašli. Po společném večírku je jim jedno jasné - vědí, co v životě nechtějí, ale zároveň nepřišli na to, co by chtěli. Odcházejí proto z metropole a zkoušejí žít „alternativním“ způsobem života na samotě.

ČT1 Ne 20.00

Na ostří nože

Anthony Hopkins a Alec Baldwin se střetnou ve slavném americkém thrilleru. Havárie letadla v mrazivé divočině Aljašky postaví proti sobě v boji o přežití bohatého intelektuála a sebevědomého fotografa. Starý milionář dobře vytuší, že fotograf má zájem o jeho ženu a možná ho chce zavraždit...

PRIMA COOL So 20.00

Chlapec v modrém

Starší kanadský snímek s Nicolasem Cagem popisuje život veslaře a světového    šampiona koncem 19. století. V jeho divokém mládí ho adoptuje sázkař jménem Bill, který chlapce podporuje ve veslařských závodech jen pro vlastní zisk. Kontrolu nad ním převezme nemilosrdný podnikatel Knox. Když mladík zjistí, jak ho Knox zneužívá, opustí ho a zaměstná prvního čestného člověka, kterého potká...

PRIMA LOVE Pá 20.30

Reklama

Výběr článků

Načítám