Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Válka policajtů, Postřižiny i rozchod s Anistonovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká komedie Postřižiny, americká komedie Rozchod nebo francouzské drama s Gérardem Depardieuem Válka policajtů patří k tomu lepšímu, co najdeme ve víkendovém televizním programu.

Článek

Rozchod

Americká romantická komedie Rozchod! začíná tam, kde většina takových filmů končí. Zamilovali se, našli společné hnízdečko. A pak se začali hádat.

Brooke (Jennifer Anistonová) a Gary (Vince Vaughn) se rozhodnou, že se rozejdou, jenže mají krásný drahý byt a ani jeden nemá vůli se z něj vystěhovat. V tu chvíli se rozjíždí malicherný boj o nadvládu.

Prima 28.5. 20:00

Válka policajtů

Oceňovaná krimi ze staré školy. Režisér Olivier Marchal (bývalý policista) natočil příběh na základě skutečných událostí a situoval ho do sídla pařížské policie. Dva zkušení policisté stanou proti sobě. Denis usiluje především o moc a postavení, Léo patří k onomu staromódnímu typu policajtů, posedlých svou prací, kteří neváhají porušit předpisy.

V hlavních rolích Daniel Auteuil (Královna Margot, Hrbáč) a Gérard Depardieu.

Nova 29.5. 00:25

Postřižiny

Film Jiřího Menzela z roku 1980 není třeba představovat, jde o velkou českou klasiku. Lyrický příběh o jednom pivovaru, bláznivém Pepinovi a krásné paní znají dvě generace diváků. V hlavních rolích výkvět tehdejšího herectví – Hrušínský, Vášáryová, Hanzlík, Schmitzer, Čepek, Vondruška.

Nova Cinema 29.5.  20:00

Reklama

Výběr článků

Načítám