Hlavní obsah

Na severu Čech zahrají Dog Eat Dog, Lord Bishop či Julien-K 

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Bořeň Mysteria Open Air se vrací se čtvrtým ročníkem. Koná se 18. června v Bílině a přijedou američtí Dog Eat Dog, Lord Bishop, Julien-K a další.

Článek

Cross-overová americká partička Dog Eat Dog se v devadesátých letech stala ohromně populární a prodala milióny desek. Možná si vzpomenete na hity jako Who s the King a No Fronts. Skupina již u nás vystupovala několikrát a má v ČR slušnou fanouškovskou základnu.

Hutný zvuk ani hutná image nechybí Američanovi, který si říká Lord Bishop. Tento zpěvák a kytarista kombinuje classic rock, punk a metalové prvky s funkem a má talent na pěkně vypečené kytarové riffy. Lord Bishop u nás také vystupoval mnohokrát.

Dále přijede například americká electro-rocková formace Julien-K, jež je projektem členů skupin Dead By Sunrise a The Orgy, nebo The Fog Joggers, My City Burning, Pipes and Pints, Sapiens, Calathea, S.P.S., Face Are Fiction a další.

Vstupenky jsou za 420 Kč v předprodeji v síti Ticketportal a za 499 Kč na místě.

Reklama

Výběr článků

Načítám