Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Billy Eliot, Rambo i Total Recall

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V televizi nás o víkendu čeká oceňovaný tančící hrdina Billy Eliot. Na poněkud jinou cílovou skupinu pak míří starý dobrý Rambo a arnoldovský Total Recall.

Článek

Billy Eliot

Britsko-francouzský film režiséra S. Daldryho pochází z roku 2000 a kritiku doslova nadchl. Jeho hrdinou je jedenáctiletý Billy, který miluje tanec, ale pro tuto vášeň si nenašel dobré místo ani dobu – ve městě plném horníků zuří stávky a baleťáky všichni považují za homosexuály...

So 20.00 Prima Cool

Total Recall

V pátek v noci běží Total Recall, roztomilá vykopávka z roku 1990 s Arnoldem Schwarzeneggerem a Sharon Stoneovou. Tato akční sci-fi má pořád své kouzlo a jakous takous myšlenku. Navíc přestřelky nepostrádají spád a fantazii.

Foto: Profimedia.cz

Total Recall

Stavební dělník Douglas Quaid využije služeb cestovní kanceláře Recall, která mu má umožnit virtuální dovolenou na Marsu. Jenže technika selže a Quaida sužují zvláštní sny o jeho životě na Marsu. Brzy neví, kým skutečně je, a navíc se ho kdosi snaží zabít...

Pá 22.55 Prima

Rambo

Ještě starší než Total Recall je legendární Rambo „jednička“. Tento film ještě nebyl bezduchou střílečkou jako další díly, ale spíše akčně pojatým pohledem na syndrom veteránů. Sylvester Stallone se jako Rambo se vrací po letech z války domů. Namísto uznání se však setkává jen s nepochopením a brzy se začne střílet.

So 22.25 Prima 

Reklama

Výběr článků

Načítám