Hlavní obsah

Hanks má hlavní roli v thrilleru režisérky oscarového trháku Smrt číhá všude

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tom Hanks dostal hlavní roli v thrilleru Triple Frontier, který připravuje Kathryn Bigelowová, režisérka slavného válečného snímku Hurt Locker (Smrt číhá všude).

Foto: Reuters

Herec Tom Hanks

Článek

Tom Hanks a Johnny Depp prý už dříve projevili zájem o nový film oscarové režisérky. Z rozhovoru s producentem Charlesem Rovenem vyšlo najevo, že Tom Hanks dostane hlavní roli. O Deppovi se ale nemluvilo. Točit by se mělo začít v březnu.

Režisérka Bigelowová se znovu spojila se svým osvědčeným spoluscenáristou Markem Boalem. Triple Frontier (uvažuje se prý také o názvu Sleeping Dogs) se odehrává v Jižní Americe na hranicích Paraguaye, Argentiny a Brazílie, což je známé rejdiště mafiánů, zejména drogových.

Režisérka se nejvíce proslavila filmem Hurt Locker (Smrt čeká všude). Kvůli svému relativně nekomerčnímu charakteru se v ČR původně nedostal do kin a šel bez většího ohlasu rovnou na DVD. Film o skupině amerických vojáků v Iráku ale zaujal oscarovou akademii a ta mu nečekaně udělila šest sošek.

Reklama

Výběr článků

Načítám