Hlavní obsah

Budeš hořet v pekle, vzkazuje Lady Gaga americká církev

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radikální americká náboženská organizace Westboro Baptist Church útočí na popovou zpěvačku Lady Gaga. A slibuje jí a jejím fanouškům, že shoří v pekle, informoval americký server Rollingstone.

Foto: Suzanne Plunkett , Reuters

Lady Gaga

Článek

O víkendu protestovali aktivisté proti koncertu Lady Gaga v St. Louis. Varovali, že ona i její "pohlavně zmatení fanoušci bez hudebního sluchu" skončí v pekle. Zpěvačka je provokuje hlavně obhajobou homosexuality.

Lady Gaga se snaží vyhnout konfrontaci a napsala fanouškům na internetu dlouhý vzkaz, aby se s touto "nenávistnou organizací" nepouštěli do žádných střetů.

Doslova návštěvníkům koncertu napsala: "Nereagujte na ně, nesnažte se s nimi prát, neodpovídejte na jejich provokace. Neplýtvejte slovy, ani emocemi, ať uslyšíte cokoliv."

Na koncertě se žádný incident nestal a Gaga poděkovala slovy: "Dnes v noci se v St. Louis setkala nenávist a láska. Lásky bylo o hodně víc, nenávist odešla, láska zůstala."

V jednom rozhovoru zpěvačka už dříve naznačila, že sama v Boha věří. Tím nenávist Westboro Baptist Church nijak nezmírnila. Dokonce natočili i parodii její písničky Telephone s názvem Ever Burn, kde zpívají, že "ďáblův zplozenec bude věčně hořet v pekle."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám