Hlavní obsah

Na Střeleckém ostrově začíná promítat letní kino

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Střeleckém ostrově v centru Prahy začíná v pátek 2. července promítat letní kino. Oproti minulým letům jej provozují pod projektem Accretive lidé z Malostranské besedy, kteří mají v nájmu stejnojmennou pražskou budovu. Diváci se mohou těšit na nejnovější české filmy, ale také na starší úspěšné snímky.

Foto: Profimedia.cz

Diváci se na Střeleckém ostrově v Praze mohou těšit na nejnovější české filmy, ale také na starší úspěšné snímky.

Článek

Promítání v Letňáku, jak organizátoři kino pokřtili, začíná v pátek večer snímkem Jana Svěráka Kuky se vrací. Diváci na ostrov do centra Prahy mohou přijít každý den až do konce září. V prvním týdnu jsou na programu například Muži v říji, ale také osvědčená klasika v podobě Ostře sledovaných vlaků, Sedmikrásek nebo Perliček na dně.

Projekce začíná za každého počasí od 21.30 s výjimkou pátku, kdy je zahájení naplánováno již na 21.00.

Čtvrteční koncerty spjaté s filmem

Kromě filmových projekcí se návštěvníci mohou těšit také každý čtvrtek na koncerty, které budou většinou souviset s promítaným filmem.

Například film A bude hůř bude spojen s koncertem kapely DG 307 a zpěvačky Moniky Načevy, Tma pak s představením rockové skupiny Lili Marlene.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám