Hlavní obsah

Sinéad O´Connor vystoupí akusticky na zámku Sychrov

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná irská zpěvačka Sinéad O’Connor připravila intimní akustické vystoupení v zahradě zámku Sychrov na Liberecku. Přijede 3. července.

Foto: Archiv Práva, Právo

Irská písničkářka Sinéad O´Connor

Článek

Sinéad O'Connor vystupovala v ČR už několikrát, nyní se ale poprvé objeví v zámecké zahradě. V roce 2006 měla zpívat v pražské Stromovce jako hlavní hvězda letního festivalu a nedorazila. Způsobila tak skandál a nepříjemné konflikty mezi návštěvníky a pořadatelem, který odmítl vracet celé vstupné.

Irská zpěvačka debutovala deskou The Lion & the Cobra v roce 1987. Druhá deska I Do Not Want What I Haven't Got se probojovala na první místo amerického žebříčku. Zajímavou deskou je výběr Collaborations, který přináší nahrávky, jež Sinead pořídila s různými významnými umělci včetně Petera Gabriela, Mobyho, Shane MacGowana, Jah Wobbla a členů U2 Bona a The Edge nebo se skupinami Massive Attack, The The, Asian Dub Foundation a Afro Celt Sound System.

Speciálním hostem vystoupení na Sychrově bude zpěvák Petr Kolář. Vstupenky můžete zakoupit v síti Eventim.cz a městských informačních centrech. Na sezení i stání platí jednotná cena 700 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám