Hlavní obsah

Lady Gaga poprvé v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová zpěvačka Lady Gaga zazpívá 17. listopadu v pražské O2 Aréně. Aktuální světová disko hvězdička číslo jedna představí svůj program The Monster Ball, který slibuje velkou show.

Foto: Suzanne Plunkett , Reuters

Lady Gaga

Článek

Turné Monster Ball zahajuje 7. května ve švédském Stockholmu a ještě před přesunem do zámoří se zastaví v Německu, Holandsku, Belgii, Francii a Velké Británii. Na podzim se vrací a nová série koncertů začne v Helsinkách 13. října.

"Druhá etapa turné slibuje podívanou, která posouvá hranice živého koncertu. Lady Gaga, jejíž koncerty mívají až divadelní atmosféru, slibuje svým fanouškům ještě o něco více, než to, co zažili během vzrušující první části Monster Ball tour," sdělil Petr Novák z agentury Interkoncerts.

Lady Gaga patří poslední dva roky ke komerčně nejúspěšnějším zpěvačkám. Poslední album The Fame Monster vydala v roce 2009 a její taneční hity Paparazzi a Romance jsou v Česku již několik měsíců legálně nejstahovanějšími mp3.

Vstupenky budou v předprodejích až 10. května v cenách 1390-2590 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám